Crowd-Funding eMoTria Club, Clean-Tech d’electro-mobilitat per turisme senior

 Oportunitat: petits estalvis o  inversions mitjanes.  (ver en Castellano)
Participació en el Negoci de lloguer d’una flota per a turistes sènior en una zona emblemàtica.
A través de crowdfunding, l’inversor integra un capital amb el qual Velmus produeix i proveeix una flota de eMoTria al nostre partner, especialitzat en el negoci del lloguer de vehicles elèctrics. El rendiment del negoci es pot distribuir entre els accionistes al finalitzar cada any o bé ser reinvertit. El capital s’amortitza en quatre temporades. S’accepten aportacions de 6000, 3000, 1200 i 300 euros.

eMoTria, fácil de conducir
eMoTria, fàcil de conduir, és el vehicle preferit pel turisme sènior

L’empresa promotora, Velmus IDI signa un contracte amb l’inversor particular per donar un marc legal i tranquil · litat. L’inversor participa amb aquesta aportació, d’un negoci dinàmic, transparent i tangible, el funcionament i rendiment es pot veure cada setmana.

No hi ha moltes oportunitats com aquesta per a un inversor que no només mira pels nombres sinó també per una passió de l’emprenedor, recolzat per les administracions i organitzacions que van donar suport a aquesta iniciativa turística, basat en un sector molt buscat: el Clean Tech.

eMoTria és un vehicle innovador únic per a turistes que no s’animen a llogar una moto, mestres que un cotxe o bus turístic els avorreix quan volen sortir a recorre una zona turística sense compromisos d’horari. És fàcil de conduir, sense carnet, sense pedals, accessible, protegit i segur.

L’empresa promotora és un fabricant catalá , registrat en Indústria, com fabricant de vehicles automotors.
L’eMotria té marca, disseny i patent registrats i el vehicle de la foto està homologat com ciclomotor perquè el puguin conduir joves de 15 a 95 anys.

Els detalls de les reunions privades amb inversors seran publicades en aquest blog a partir del dimecres 20 de febrer de 2013.

La primera reunió va ser a Terrassa, el 25/2 i la propera serà a Sant Cugat del Vallès, segueix-nos a Twitter @ eMoTria per enterearte o escriu-nos a emotria@velmus.net per convidar.

Aquesta captació es fa només al març.

 

Anuncios

2 respuestas a Crowd-Funding eMoTria Club, Clean-Tech d’electro-mobilitat per turisme senior

  1. Rosa Mayol dijo:

    Me encantan estos vehículos . Siento que soy negada para conducir nada que lleve ruedas, pero en cambio, me veo capaz de conducir uno de estos. Me interesaría recibir información al respecto.
    Rosa mayol
    rosmay24@gmail.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s