Velmus Projecte Crowfunding, (Sant Cugat Empresarial, 25/03/13

LOGO SCEUs informem de la incorporació de Velmus IDI com a empresa associada a Sant Cugat Empresarial. VELMUS, de Sant Cugat del Vallès,  és una empresa de base tecnològica que es dedica al desenvolupament de solucions per a la mobilitat sostenible. L’empresa dissenya vehicles capacitats per ser conduïts per tothom i aptes per a qualsevol persona de 15 a 95 anys, independentment de les seves capacitats físiques o habilitats de conducció.

 Projecte crowfunding

 Actualment Velmus està desenvolupant un projecte d’alt component innovador. Està a punt per llançar l’eMoTria, un vehicle pensat per fer desplaçaments urbans  amb total independència i comoditat, una alternativa orientada a aportar valor afegit especialment al sector turístic.

El gerent de Velmus, Florencio Gabriel Cuervo, el defineix de la forma següent: “Es tracta d’un crossover entre un quadricicle lleuger i un maxiscooter ideal que té l’avantatge de ser molt fàcil de conduir i, a més, de tenir prou amplada com perquè entrin fins a dues persones i les seves bosses”. Es ideal per a un perfil de turista sènior, per la seva facilitat d’ús, però aquest mateix factor també el fa atractiu per als turistes més joves.

L’objectiu de Velmus és crear una primera flota de 15 vehicles,  el que suposarà una inversió de, com a mínim, 126.000 euros. Per aconseguir aquesta suma, l’empresa ha optat pel crowfunding com a model de finançament, comptant amb la contribució de potencials petits inversors. La proposta de Velmus s’estructura en diferents trams:   Platinum, de 6.000 €; Aurum, de 3.000 €; Cuprum, de 1.200 € i Aluminum, de 300 €.

Velmus IDI és una empresa reconeguda dins del seu sector i organitzacions vinculades com la Fira de Barcelona i va ser guardonada amb   el 16è Premi a la Creació del Valor Social de la Cecot promogut per Unnim Caixa i BBVA. Amb un alt compromís amb la responsabilitat social empresarial, Velmus IDI va contribuir amb l’Institut de la Infància de Barcelona, una col.laboració altruista i voluntària. Els seus dissenys per a tots ajuden a integrar laboralment i donar feina a persones amb discapacitats físiques.

Podeu veure resum en el pitch (vídeo) d’un minut: http://wp.me/pdUdD-5d

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s